Werken bij MSF

VACATURE: Allround Schilder Service & Onderhoud

Wordt jij blij van afwisselend werk, waarbij je jouw passie en oog voor het schildersvak toe kan passen? Ben jij de allround duizendpoot waarvoor geen schildersklus te lastig is?

Dan zoeken wij jou!!

Als medewerker Service & Onderhoud werk je zelfstandig bij o.a. particulieren thuis, voor bijvoorbeeld het herstel van een lekkageschade. Na het afronden van dit project, ga je naar een mutatie woning van de woningstichting, voor het sausen van het plafond.

De volgende werkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket:
– Uitvoeren houtrotherstel
– Herstellen lekkage schades
– Divers mutatie onderhoud
– Spackspuiten

Heb jij enige jaren ervaring als allround schilder (m/v), werk je graag zelfstandig, kan je goed met klanten overweg en denk je in oplossingen? Dan is deze functie voor jou!

Wat we bieden:
– Vaste aanstelling
– Verloning volgens CAO op basis van ervaring en expertises
– Flexibiliteit in werk- én vakantiedagen voor een goede balans tussen werk en privé

Daarbovenop bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan:
– Eigen bedrijfsbus
– Pensioenopbouw volgens CAO
– Daarnaast is er volop ruimte voor ontwikkeling: als jij je vaardigheden wilt uitbreiden, stimuleren we dat alleen maar. Een training, cursus of interne begeleiding? Jij bepaalt!

Over Meesterschilders Friesland
Meesterschilders is een echt Fries bedrijf met een persoonlijke en nuchtere aanpak. We zijn serieus bezig met topkwaliteit schilderwerk, maar hechten ook veel waarde aan een gezellig team en plezierige werksfeer. We zijn ambitieus en volop aan het innoveren. Kijken altijd hoe het nog beter kan: voor én achter de schermen.

We zeiden het al eerder: bij Meesterschilders Friesland hechten we veel waarde aan een gezellig team en plezierige werksfeer. We zijn er namelijk van overtuigd dat het bijdraagt aan werkplezier. Als schilder bij Meesterschilders Friesland word je onderdeel van een gezellig team enthousiaste en betrokken vakidioten wat waardering heeft voor jouw talent. Dus zit je niet lekker op je plek en ben je benieuwd of Meesterschilders Friesland bij jou past?

Solliciteer dan vandaag nog!

Aarzel niet en neem contact op met Tamara via: t.hoekstra@meesterschildersfriesland.nl met daarbij jou CV.

Bellen kan naar: 058-2169556

Via Whatsapp solliciteren kan ook:
Chat on WhatsApp

MSF 'Meesters in totaal onderhoud'

  • Modern
  • Kwalitatief
  • Sociaal
  • Veilig & Duurzaam
  • Innovatief
  • Professioneel
Contact