Werken bij MSF

Hier vind je de openstaande vacatures van het moment. Staan hier geen vacatures op vermeld maar ben je wel geïnteresseerd in ons bedrijf? Een open sollicitatie sturen kan & mag altijd! Doe dit dan via: info@meesterschildersfriesland.nl

VACATURE: Service & Onderhoud en/of Onderhoudsschilder bij Meesterschilders Friesland

Ter uitbreiding van het team zoekt Meesterschilders Friesland altijd naar enthousiaste vakmensen. Iemand die ervaring heeft met het schildersvak, die energie krijgt van het maken van mooi werk en geniet van ’s morgens een bakje koffie op de zaak bij het starten van de werkdag.

Over Meesterschilders

Meesterschilders is een echt Fries bedrijf met een persoonlijke en nuchtere aanpak. We zijn serieus bezig met topkwaliteit schilderwerk, maar hechten ook veel waarde aan een gezellig team en plezierige werksfeer. We zijn ambitieus en volop aan het innoveren. Kijken altijd hoe het nog beter kan: voor én achter de schermen.

Wat we bieden

We vinden het niet meer dan logisch dat onze hardwerkende collega’s met een fatsoenlijk salaris dat past bij hen expertises en inzet, worden beloond. Dat geldt natuurlijk ook voor jou. Daarbovenop bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan flexibiliteit in werk- én vakantiedagen voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast is er volop ruimte voor ontwikkeling: als jij je vaardigheden wilt uitbreiden, stimuleren we dat alleen maar. Een training, cursus of interne begeleiding? Jij bepaalt!

We zeiden het al eerder: bij Meesterschilders Friesland hechten we veel waarde aan een gezellig team en plezierige werksfeer. We zijn er namelijk van overtuigd dat het bijdraagt aan werkplezier. Als schilder bij Meesterschilders Friesland word je onderdeel van een gezellig team enthousiaste en betrokken vakidioten wat waardering heeft voor jou talent. Dus zit je niet lekker op je plek en ben je benieuwd of Meesterschilders Friesland bij jou past?
Solliciteer vandaag nog!

Solliciteren kun je doen door een mailtje te sturen naar info@meesterschildersfriesland.nl t.a.v. L. Bloemhoff, met daarbij jou CV.

Bellen mag natuurlijk ook: 058-2169556

Via Whatsapp zijn we bereikbaar via: Chat on WhatsApp

MSF 'Meesters in totaal onderhoud'

  • Modern
  • Kwalitatief
  • Sociaal
  • Veilig & Duurzaam
  • Innovatief
  • Professioneel
Contact