5 panden Nieuwestad te Leeuwarden voor ACROBOUW

Wat normaal gesproken een zeer hectische klus had geweest, was nu het tegendeel. Tijdens de uitvoering van het schilderwerk aan de panden waarin onder andere Roast Leeuwarden, Grand café de Dikke van Dale, Van der Velde boeken leeuwarden en Kelder65 Leeuwarden zijn gevestigd, waren we nu niemand tot last vanwege de geldende richtlijnen rondom het Corona virus. Dit is een zeer zuur voordeel, want wij hadden het zeker als Meesterschilders Friesland ook graag anders gezien.

Toen we aan het werk begonnen leek het erop dat er na 6 april wellicht weer wat actie zou komen voor de horeca, vandaar dat we (mede dankzij de medewerking van Gemeente Leeuwarden ) zo snel mogelijk wilden schakelen om voor die datum het werk gereed te hebben en zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor de gebruikers van deze panden. Helaas is de realiteit anders geworden…

Tijdens de werkzaamheden is er op verzoek van de Gemeente Leeuwarden een kleurwijziging doorgevoerd aan de panden waar Roast en Kelder 65 in zijn gevestigd. Door snel schakelen van alle betrokken partijen en de opdrachtgever is het aanzicht van dit deel van de Nieuwestad nu compleet veranderd. Kortom; een mooi project onder bijzondere omstandigheden en laten we hopen dat die omstandigheden binnenkort positief veranderen en dat de horeca en detailhandel weer kunnen draaien, dan kan iedereen weer genieten van dit mooie stukje van Leeuwarden.

Pagina delen:

MSF 'Meesters in totaal onderhoud'

  • Modern
  • Kwalitatief
  • Sociaal
  • Veilig & Duurzaam
  • Innovatief
  • Professioneel
Contact