SchildersVakprijs 2020

Wij hebben de Nationale SchildersVakprijs 2020 in de categorie Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk gewonnen!

En daar zijn we heel erg blij mee en trots op! We hebben ingeschreven met een schitterende woning in Oldeberkoop. Zie onderstaande omschrijving en bekijk ook vooral het filmpje op Youtube en de foto’s in de galerij.

Omschrijving:

Het betreft binnen- en buitenschilderwerk aan een particuliere woning in Oldeberkoop. Een deel oudbouw (monumentaal) en een grote, nieuwe aanbouw. De bouwbegeleiding was in handen van Zethoven Bouwplan Groep. Het oorspronkelijke pand uit 1838 is een oude pastorie met diverse gevelstenen; andere kenmerken zijn een geblokte kroonlijst, omlijste ingang en twee hoekschoorstenen. De kleurstellingen buiten sluiten aan bij de oorspronkelijke formele uitstraling, binnen is per ruimte een moodboard gemaakt, waar de kleuren van de te schilderen objecten en het behang minutieus op elkaar zijn afgestemd.

Zowel binnen als buiten lagen de eisen erg hoog; zelfs de binnenkanten van de oude kasten zijn geschilderd en diverse wanden beplakt met Vescom-behang. Aan de basis lag dan ook geen offerte, maar een overeengekomen regieprijs. Het is bijzonder dat we voor een particuliere opdrachtgever nog ‘ouderwets’ vakwerk mochten leveren met hedendaagse producten. Uniek vertrouwen in ons bedrijf en onze schilders (Elzerd Zijlstra en Wijtze de Jager). Als je het pand betreedt, voel je de liefde voor het vakmanschap.

Bekijk het project op Youtube!

Youtube

De foto's van onze inzending

Pagina delen:

MSF 'Meesters in totaal onderhoud'

  • Modern
  • Kwalitatief
  • Sociaal
  • Veilig & Duurzaam
  • Innovatief
  • Professioneel
Contact