Meesterschilders Friesland

Meesterschilders Friesland, is een jong dynamisch bedrijf, dat sinds de overname in januari 2007 uitgegroeid is tot een allround schildersbedrijf met meer dan 35 medewerkers.

Meesterschilders Friesland richt zich met name op de onderhoudsmarkt;
Op de particuliere markt, maar mag ook verscheidene woningstichtingen, zorgbedrijven, scholen, aannemers en verzekeringsmaatschappijen tot hun vaste klantenkring rekenen.

Voor zowel nieuwbouwprojecten als voor onderhoudsprojecten wordt Meesterschilders Friesland vaak ingeschakeld voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Maar ook voor restauratiewerk, houtimitatie, marmerimitatie en alle anderen bijkomende werkzaamheden zoals uitvlakken, stucwerk, sauswerk, spackwerk en behangwerk wordt Meesterschilders Friesland regelmatig ingeschakeld voor het leveren van goed vakwerk.

Daarnaast beschikt Meesterschilders Friesland over een aparte afdeling die zich bezighoudt met service en onderhoud voor woningstichtingen, verzekeringsmaatschappijen Achmea, FBTO, Interpolis, Centraal Beheer en Unive om zo snel en adequaat mogelijk de schade te herstellen.